عملکرد برخی مسؤولان با سیاست های اقتصاد مقاومتی در تضاد است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در غرب مازندران، حجت الاسلام عبدالعلی پوراکبر، امام جمعه تنکابن امروز در جلسه شورای اداری این شهرستان با اشاره به در پیش بودن سالروز رحلت حضرت امام خمینی(ره) به بیان ویژه گی های شخصیتی رهبر کبیر انقلاب اشاره کرد و بیان داشت: بندگی به درگاه خدا، دل نبستن به مال دنیا و بیت المال و داشتن زندگی ایمانی از ویژگی های این رهبر فرزانه بود که سبب موفقیت ایشان و نفوذ در دل عالم بود.
امام جمعه تنکابن خاطرنشان کرد: امام راحل در برخورد با مسائل جامعه و نوع رفتار در حکومت کاملا در راستای ایمان الهی و درجهت رفع مشکلات مردم گام بر می داشت.
حجتالاسلام پوراکبر با بیان این که ارادت قلبی به امام و پیرو امام خواندن برخی افراد هیچ سنخیتی با ملاقات سران بهائیت و زیارت قبور رهبران پهلوی ندارد، گفت: افرادی که خود را مرید مکتب امام میخوانند، همان کسانی هستند که به ملاقات رهبران بهائیت میروند و ما را به ایستادن در مقابل راه و سیره امام (ره) متهم میکنند.
استاد حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که امام راحل با نام انقلاب اسلامي هم جهان اسلام و هم ملت ايران را جاودانه كرد، خاطرنشان کرد: افكار امام خميني(ره) مرزها را درنورديده است، به طوري كه امروز دامنه اين موج از منطقه خاورميانه و کشورهاي مسلمان فراتر رفته و به اروپا نيز رسيده است.
وی ادامه داد: هرچه از عمر پربركت انقلاب مي گذرد وظيفه ما در حفظ دستاوردهاي نظام مقدس جمهوري اسلامي و رساندن پيام انقلاب اسلامي و انديشه هاي بنيانگذار كبير انقلاب به جهان بيشتر مي شود.
مدیر حوزه علمیه بابل افزود: انقلاب اسلامي ايران از آنجا كه براساس افكار بلند و انديشه متعالي امام راحل تكوين يافته، همواره در عوامل پيدايش و طرح شعار هاي محوري و تعيين اهداف و آرمان هاي بلند و راهكارهاي وصول به آن، با باورها و اعتقادها وآرمان هاي اين شخصيت ملكوتي پيوندي ناگسستني داشته است.
وي انقلاب اسلامی را تنها حامی مستضعفان جهان معرفی کرد و ادامه داد: بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران در روزهای بعد از پيروزي انقلاب اسلامي آشکارا ايده تشکيل حزب جهاني مستضعفين را مطرح کرده و از آن دفاع کرده بودند.
استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که نظام آرماني امام خميني(ره)، نظامي کرامت محور است و او به درستي، منافع کرامت را مي شناخت و جمهوري اسلامي را در برابر آن مي دانست، گفت: همان طور که مقام معظم رهبري فرمودند عامل مهم تسليم ناپذيري و ايستادگي ملت ايران در راه پرافتخار خود، نشأت گرفته از فلسفه سياسي و مکتب سياسي امام راحل است.
حجت الاسلام پوراکبر با بيان اينکه امروز افکار و انديشه والاي حضرت امام خميني(ره) عالم گير شده است، تأکيد کرد: افکار و انديشه آن حضرت مختص شيعيان نبوده بلکه موردنياز همه مردم آزاده جهان است.
وي نشر و تبليغ اهداف و انديشه هاي حضرت امام خميني (ره) را وظيفه آحاد مختلف مردم و مسؤولان دانست و گفت: مردم مسلمان و آزاديخواه جهان نيز وظيفه بسيار حساس و سنگيني در اين خصوص برعهده دارند.
مدیر حوزه علمیه بابل نهضت حضرت امام خميني(ره) را برگفته قيام کربلا ماندگار دانست و گفت: امام خميني(ره) احياگر اسلام ناب در قرن حاضر بود و امروز به برکت این انقلاب شاهد جهانی شدن اسلام ناب در جهان هستیم.
حجت الاسلام پوراکبر در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از ورود کالاهای قاچاق به کشور گفت: کالاهای خارجی قاچاق به جای محصولات تولید شده داخلی در بازار عرضه می شود و همین مسأله مشکلات زیادی را برای بسیاری از تولیدکنندگان داخلی و تحقق اقتصاد مقاومتی ایجاد کرده است.
وی افزود: بسیاری از کارخانه های کشور به دلیل نبود بازار برای عرضه محصولات و ناتوانی دررقابت با کالاهای قاچاق خارجی تعطیل شده اند و باید بازار مصرف داخلی را به سوی مصرف تولیدات داخلی مدیریت کرد.
مدیر حوزه علمیه بابل اظهار داشت: باید همه دستگاههای اجرایی مصوب کنند تا نیازهای خود را از قبیل موادغذایی و صنعتی را از تولیدات داخلی و به ویژه منطقه ای تهیه کنند و این محصولات تولید شده به فروش رسیده و چرخ اقتصاد به حرکت خود ادامه دهد.
استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که مسأله اقتصاد مقاومتی نباید در کشور سبک شمرده شود، افزود: تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی باید در رأس همه برنامه های مدیران و مسؤولان کشور باشد.
حجت الاسلام پوراکبر با اشاره به این که کشورمان در سایه تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی به رشد و بالندگی دست خواهد یافت، بیان داشت: متأسفانه برخی اظهار نظرها و عملکرد ها با سیاست های اقتصاد مقاومتی در تضاد است./950/202/ب2